Slide RC modell competition Scale crawler Drón RC modellek beszerzése, javítása Szakértő segítséggel közösen választjuk ki a megfelelő távirányítós modellt. Garancián túli teljes körű javítást és verseny felkészítést is vállalunk. Egyedi alkatrészeket tervezünk és gyártunk 3D nyomtató segítségével, rugalmas vagy strapabíró anyagból.

Általam ajánlott gyártók

Szinte bármilyen márka termékeit be tudjuk szerezni igény szerint, mégis vannak kiemelt gyártók, amiket jó szívvel ajánlhatunk tapasztalati szint fügyvényében. Már gyerekeknek is tudunk ár/érték viszonylatban is remek rc autót ajánlani, ahogy a profi, competition igényeket is ki tudjuk elégíteni. A mi kedvenceinket itt találod.

Segítünk választani

Nálunk nem kell több tucatnyi távirányítós autó modell közül kiválasztanod, hogy vajon melyik lehet a jó döntés. Egy kis beszélgetéssel segíteni tudunk, hogy a neked leginkább megfelelő modellt vásárold meg, amit nem kell a szekrény aljába rejtened, mert hibásan döntöttél. Az egész utcában ilyet akar majd mindenki.

redcat-racing-scout-ii-gen8-rc-trial-crawler-blue-edition-1
nqd-rock-crawler-4wd06-2-4ghz-taviranyitos-sziklamaszo-auto-118-meretu-kek
img_20101227_165505
46499298_10210697461511080_1023714805145403392_o

Ki vagyok én?

Informatikai szakemberként a kevéske szabadidőmet ennek a hobbinak szenteltem, mely több, mint húsz éves múltra tekint vissza. Évekig versenyeztem RC autókkal (On-Road, 4WD Buggy), majd amikor megszülettek a lányaim, inkább a háttérből lelkesedtem tovább a modellezésért. 2019-ben újra a rajtrácshoz álltam a mostanában feltörekvő triál és sziklamászó autók versenyein, azóta több dobogós helyezést is magaménak tudhatok. Saját, épített autóval indulok, melynek az alapja az alsóbb árkategóriába tartoznak. Ezzel is szeretnék arra rámutatni, hogy a jó technika nem csak anyagi kérdés, hanem felkészültség és sok gyakorlás. Tapasztalataimat és tudásomat szívesen osztom meg másokkal, innen jött a modellek értékesítésének és szervizelésének ötlete még 2014-ben. 2020-ban webáruházunkat is megnyitottuk a már ismert RC-Klub név alatt.

Szivós Tamás Szivós Tamás Tulajdonos, aktív versenyző

Imádod ezt a sportot, jól is megy, de utálsz szerelni? Ebben a segítségedre tudok lenni, akár helyszíni, versenyenkénti kiszállással is.

Kemény rc autó karosszériákat és alkatrészeket is tervezünk, gyártunk 3D nyomtató segítségével. A felhasználás jellegétől függően rugalmas, kemény vagy ökológiailag lebomló anyagokból.

Magánszemélyeknek, cégeknek és iskoláknak is örömmel segítek kiválasztani és beszerezni a kívánt távirányítós autót, drónt vagy bármi, a modellezéshez köthető terméket.

Számos hazai rendezvényen jelentünk meg kiállítói vagy előadói felkérésre. Sok helyen már visszatérő vendégek vagyunk. Ha színesítenéd vagy kiegészítenéd rendezvényed rc modellekkel, keress meg minket.

Egyedileg gyártott, vagy átalakított modellt szeretnél? Vagy csak ötlet kell, hogy milyen irányba indulj el? Keress meg, beszélgessünk róla kicsit bővebben.

Ha lejárt a garancia időd, és segítőkész szakembert keresel, akkor pont jó helyen vagy. Keress bizalommal, akár telefonon keresztül is fel tudom mérni a hibát. Ha csak rossz beállítás, vagy nem megfelelő információ a gond, akkor szívesen segítek, díjmentesen.

Versenyek és Egyesületek
támogatása

Elhivatottak vagyunk a hazai modellezés és modellezők iránt, ezért több versenysorozatot és modellező egyesületet is támogatunk. Idén az egyre népszerűbb triál és crawler szakágat karoltuk fel.

home-2-img-10
home-2-img-9
eachine-e58-osszehajthato-selfie-dron-wifi-fpv-720p-hd-05
absima-cr34

Hobbi rc modellek érdekelnek?

Keress minket bizalommal, európai beszállítóinktól rövid határidővel szinte bármilyen távirányítós autót vagy drónt be tudunk szerezni. Évtizetes tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy a neked megfelelő modellt ajánljuk, így pont azt vásárolod, amire tényleg vágsz.

Az általunk elvégzett javításokra, módosításokra 100% garanciát vállalunk. A kezünkből csak ellenőrzött, kipróbált modell kerülhet ki.

A javítási munkálatok, fejlesztések elkészültével tippeket és tanácsokat is adunk az adott modellel, karbantartással vagy versenyekkel kapcsolatban.

Csak az elégedett ügyfél ajánl minket, ezért mi a 100% feletti teljesítményre törekszünk.

Bátran keress engem a +36-31-31-46-46-0 telefonszámomon, vagy hagyj itt üzenetet.

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Irányelveket.

IT-Droid
RC modellek javítása és értékesítése
távirányítós autók versenyre felkészítése szakember által

Kapcsolat

Postacímünk:
2310. Szigetszentmiklós, Tököli út 8.

Telefonszámunk:
+36 31 31 46460

Közérdekű

  • Beragadt WordPress frissítés ================== A fenti probléma ritkán, de előfordulhat. Eddig nekünk is csak egys… https://t.co/KJs8lymbAT
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.
Minden jog fenntartva! ©2020 IT-Droid Bt.