f

IT-Droid

A céget 2014-ben alapítottuk, egy projekt kapcsán, majd viszonylag keveset foglalkoztunk vele. Elsődleges célunk a fejlődés, tanulás volt. Nehéz okosat és hasznosat mondani, ha nem tapasztalta meg valaki a saját bőrén.

A fejlődés útján

Android operációs rendszer fordításokat, performancia javítást és alkalmazásokat fejlesztettünk az akkor még gyerekcipőben járó Google platformon, innen is az ``IT-Droid`` név.
Majd elindítottuk saját webáruházainkat, melyek ma is sikeresek. Rengeteg tapasztalattal és kudarccal gazdagodtunk, de ebből újult erőre kaptunk.
Mára eljutottunk oda, hogy az üzemeltetésben és fejlesztésben szerzett tapasztalatainkat bátran merjük partnereinknek ajánlani, ismerjük a buktatókat és ezzel együtt hivatásunk szépségeit is.

A cégről
home-2-img-10
home-2-img-9

WordPress? Biztonságosan?

Én szeretem a WordPress-t, csodákat lehet alkotni vele és többre képes, mint az sokan hiszik. Terveztünk már óriási látohatottságú, bonyolult oldalak működését kiszolgáló szervereket (mediaklikk.hu, hirado.hu, telesport.hu, mlsz.hu), melyek könnyedén elviselik a napi több ezres látogató számot.
Szervezőként és szakértőként is jelen vagyunk minden WordPress meetup eseményen, partnerünk munkásságát például megtalálhatjátok az összes WordPress telepítésben (DJZone - Lakatos Zsolt).

Szivós Tamás Szivós Tamás Üzemeltető szakértő

d

Szivós Tamás

TULAJDONOS, IT EXPERT
g

Ágoston Krisztina

ACCOUNT manager