Jövőképünk

IT-Droid Bt • Web Design

Folyamatosan kutatunk, fejlesztjük magunkat. Máshogy nem lehet lépést tartani. Amit megtanulunk webes üzemeltetés és web design témákban, azt nem tartjuk hét lakat alatt, üzleti titokként kezelve.

Oktatást és tanácsadást is nyújtunk ügyfeleinknek. Rövidtávú terveink között szerepel egy szakmai online kurzus portál létrehozása is.

tick
Szakmai MeetUpok

Ahogy újra lehet rendezvényeket tartani és látogatni, folytatjuk eddigi utunkat. WordPress Szakértő lőadásokat tartunk és hallgatunk meg, tanulunk és tanítunk.

tick
Trendek kutatása

Ez az a téma, ami sose áll le, folyamatosan változik, minden nap új web design trendek születnek és tűnnek el. Ha nem tartjuk a lépést, mi is eltűnünk.

Bemutatkozás • Web Design • IT-Droid Bt.
Highly-Customizable

SEO tervezés

Keresőoptimalizálási tanácsadás, Konkurencia elemzés, Komplex analitika

Content-Strategy

Web Design

Üzleti weboldalak tervezése és átalakítása a többi piaci szereplőt túlszárnyalva

Technology

Üzemeltetés

Webes Alkalmazás Üzemeltető Szakértőnk kezében biztonságban lesz új honlapod

Történetünk

Valahol el kell kezdeni

A céget 2014-ben alapítottuk, egy projekt kapcsán, majd viszonylag keveset foglalkoztunk vele. Elsődleges célunk a fejlődés, tanulás volt. Nehéz okosat és hasznosat mondani, ha nem tapasztalta meg valaki a saját bőrén.

circle1
Kezdetek

Első munkahelyem a 90-es évek végén az akkori Integra Zrt volt, itt csöppentem bele a IT üzemeltetés világába, és azóta is ez a hivatásom és hobbim, ezért szerencsésnek is tartom magam. Számos hazai és nemzetközi projektben vehettem részt, mint alkalmazott vagy vállalkozásom révén üzleti partnerként mint webes üzemeltetési szakértő.

circle1
Kudarcok

Rengeteg tapasztalattal és kudarccal gazdagodtunk, de ebből újult erőre kaptunk. Mára eljutottunk oda, hogy az üzemeltetésben és fejlesztésben szerzett tapasztalatainkat bátran merjük partnereinknek ajánlani, ismerjük a buktatókat és ezzel együtt hivatásunk szépségeit is.

Bemutatkozás • Web Design • IT-Droid Bt.
triangle9
circle10
0
Átadott Projekt
0 +
Év Tapasztalat
0
Boldog Ügyfél
0
Megivott kávé
Webáruház Fejlődés
Webes Alkalmazás Üzemeltetési Szakértő

Szivós Tamás

Sikerült minden olyan céget és munkahelyet megjárnom, ahol a lehetetlen feladatok megoldása minden napos volt, így ebben nőttem fel, szakmailag kevés feladat van, amire csak pislogok – ismerve persze a határaimat.

Azon munkáim, amik megerősítettek és amikre igazán büszke vagyok:

tick

Telenor Denmark

Webes alkalmazás üzemeltető szakértőként képviseltethettem magam az AsiaInfo megbízásából a Telenor Denmark kiemelt projektében Koppenhágában és Aalborgben;

tick

WizzAir Hungary

A WizzAir Hungarynál webes alkalmazás üzemltetőként erősíthettem a csapatot, rengeteget köszönhetek nekik, legfőképpen mentalitás terén;

tick

MTVA

Az MTVA újragondolt webes arculatának teljes infrastrukctúráját tervezhettem meg egyedül, ezek az architektúra szolgálta (és szolgálja ki most is) a mediaklikk.hu, hirado.hu és a telesport.hu weboldalait, mindezt WordPress motor segítségével;

Kurzusok, Tanácsadás

Szakmai Cikkekkel Segítek

Blogunkban különböző témák szerint segítjük a kezdőket vagy az üzemeltetés, szoftver fejlesztés iránt érdeklődőket. Hobbi informatikusoktól kezdve a senior expertig mindenki találhat olyan információkat, amiről eddig nem is hallott, vagy épp ez hiányzik ebben a pillanatban, hogy megoldjon egy problémát.

WordPress? Biztonságosan?

Én szeretem a WordPress-t, csodákat lehet alkotni vele és többre képes, mint azt sokan hiszik. Terveztünk már óriási látogatottságú, bonyolult oldalak működését kiszolgáló szervereket (mediaklikk.hu, hirado.hu, telesport.hu, mlsz.hu), melyek könnyedén elviselik a napi több tízezres látogató számot.
Szervezőként és szakértőként is jelen vagyunk minden WordPress meetup eseményen, partnerünk munkásságát például megtalálhatjátok az összes WordPress telepítésben (DJZone – Lakatos Zsolt).

Bemutatkozás • Web Design • IT-Droid Bt.
Bármi kérdés?
Gyakran Ismételt Kérdések

Mi nem küldözgetünk árajánlatot, minden esetben előzetes konzultáción átbeszéljük, mire van szükséged. Máshogy nem lehet megfelelő ajánlatot adni, így nem kerül bele felesleges elem, amire nem lesz szükséged.

Kérj konzultációt, és segítünk megvalósítani elképzelésed.

Ha nem a szomszéd JóskaPista vagy egy alkalmazott csinálja, akkor nem lesz ingyen. Ezért viszont garanciát, támogatást és biztonságot kapsz. Egy alap üzleti weboldal illetve egyedi letisztult web design ma kb 100.00 Ft-tól indul.

A Webáruház tervezés több lépcsős. Az egyes mérföldkövek után TIB készül, ha nem merülnek fel további igények a fejlesztés során, a kalkulált időpontokat be is tartjuk. Korábbi tapasztalatok alapján szinte napra pontosan meg tudjuk határozni. Általában 3-6 hét alatt lezárul egy webes projekt.