Ajánlatkérés

Profi weboldal készítésének lépései

Az alábbi idővonal szemlélteti a velünk való együttműködés fő lépéseit. Az ajánlat küldését minden esetben egy konzultáció előzi meg, ahol közösen átbeszéljük az igényeket, a főbb mutatókat. Így a számodra teljesen felesleges funkciók nem kerülnek bele az ajánlatodba és honlapodra se.

Konzultáció és Ajánlat weboldal készítés árajánlat
01
Konzultáció

Személyesen, telefonon vagy online átbeszéljük, milyen weboldalra van szükséged, milyen anyagok vannak meg és miket kell még együtt megoldani.

02
Dokumentáció, szerződés

A konzultáció alapján közösen elkészül a brief, kiküldjük a rádszabott ajánlatunkat, majd megkötjük a szerződést. A milestone és teljesítési igazolás lépéseit ismeghatározzuk.

Dokumentáció, szerződés
Web fejlesztés
03
Web fejlesztés

Szerződéskötés és előleg beérkezését követően kezdjük el a weboldal vagy webáruház fejlesztését. Elkészülnek a dizájn tervek is, ez alapján folytatjuk a munkát.

04
Tesztelés és átadás

Fejlesztői rendszerünkön a részben demo adatokkal feltöltött oldalad funkcióit tesztelheted, itt még lehetőség van módosításokra. A felmerülő új igényeket külön megbeszéljük, átadást követően implementáljuk.

Tesztelés és átadás
Oktatás és támogatás
05
Oktatás és támogatás

Az átadott, üzembehelyezett oldalad kezeléséhez oktatást és tanácsadási szolgáltatást is nyújtunk. Igény esetén további képzések is igényelhetőek. Az általunk üzemeltetett rendszereket monitorozzuk, karbantartjuk.

Mit nyújtunk még?

Kiemelkedő Webes szolgáltatások

Konzultáció
Weboldal Üzemeltetés

Biztonságos és szuper gyors saját weboldal, webáruház üzemeltetés. Bérelt webshopod karbantartását is elvégezzük, beállítjuk az integrációkat, modulokat.

Konzultáció
UX Design

A UX arról szól, hogy az ügyfeleid mit éreznek. Ki kell váltani belőlük a WOW-hatást. A megfelelő érzést kell gerjesztened látogatóidban, azonnal.

Konzultáció
E-Learning

WordPress, WooCommerce és SEO oktatás. Online kurzusainkat elvégezve mélyebb tudást szerezhetsz, mellyel magad is el tudod végezni a tartalomkezelést, keresőoptimalizálást.

Konzultáció
Vállkozói keresőoptimalizálás

Stratégiai terv készítése. A keresőrobotok és látogatóid számára is értékes, minőségi tartalmakat készíthetsz útmutatásainkkal.

Miért választottak eddig minket?

Üzleted új erőre kap

Segítünk magasabb fokozatba kapcsolni. Korábbi ügyfeleink elégedettsége a vevőiken mérhetők. Ha ők boldogak, mindenki az. Kiemelten fontos nekünk, hogy magas színvonalan teljesítsünk, hiszen csak így kapunk további ajánlásokat.

Ügyfél elégedettség

96%

Rendelkezésre állás

100%

Konverzió növekedés

75%

IT-Droid Konzultáció - Üzleted új erőre kap
Ban13
Készen állsz az indulásra?
Beszéljünk meg egy konzultáció időpontot
dot6
sftk-ply
circle
dot4