Referencia munkáink

Különböző iparágaknak készült weboldalaink

Kezdőlap Portfolio RBNet.hu Kft
Weboldal készítés, redesign

Fiatalos, lendületes dizájn

Fiatalos, lendületes dizájn RBNet.hu Kft

Az RBNet.hu Kft 2011-ben alakult, számítástechnikával kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt, valamit számítógép hardver és szoftver elemeket szállít megrendelőinek.

“Üzleti vállalkozásoknak komplett információ technológiai rendszereket építünk akár nulláról, vagy meglévő már esetleg elavult számítógép hálózatokat korszerűsítünk.”

user
Ügyfél

RBNet.hu Kft

notes
Kategória

Weboldal készítés

layer
Átadás Dátuma

2021.02.06.

RBNet.hu Kft Projekt részletei

Az RBNet.hu Kft-vel már korábban is dolgoztunk, így tudták, milyen végeredményre számíthatnak. Éppen ezért teljesen ránk bízták a dizájnt, csak a szöveges tartalmakat kellette előkészíteniük. Minden más a mi feladatunk volt.

Könnyedén meghatározhattuk a célközönséget, ezért trendi, fiatalos, lendületes dizájnt hoztunk létre. Az oldalra érkező látogatók azonnal visszajelzést kaphatnak arról, mivel foglalkozik a cég, miben lehet az ő segítségükre.

Project Információk

A projekt közel 3 hét alatt készült el, apróbb változtatásokat végeztünk csak a bemutatót követően, melyek inkább új igények, mint javítások voltak.

A weboldal elkészítése mellett az üzemeltetést is mi végezzük.

Weboldal és Webáruház készítés Referencia: RBNet.hu kft
Weboldal és Webáruház készítés Referencia: RBNet.hu kft

A cégcsoport számos weboldalát mi készítettük el. Szoros, már már baráti kapcsolat alakult ki köztünk, a cég több ügyfelének is beajánlott minket, akik azóta már a mi ügyfeleink is.

Újragondolt weboldal

A korábbi weboldalt ideje volt lecserélni, elavult és nehezen kezelhető motor dolgozott a háttérben. Biztonsági szempontból is sok hibája volt már. Szembetűnő a változás kinézet és sebesség terén is.

De nézzük, mit értünk el az átalakítás során.

Mobilos megjelenés

100%

SEO optimalizálás

90%

Böngészési élmény

100%

Weboldal és Webáruház készítés Referencia: RBNet.hu kft