Webáruház készítés, redesign

Minőséget sugárzó webáruház

Minőséget Sugárzó Webáruház HB Motor Kft

A HB Motor Kft. 2009-ben alakult elsősorban gyerek quadok forgalmazásával foglalkozott, majd később becsatlakoztak a junior/felnőtt quadok, illetve kiegészítők forgalmazása is, mint pl.: többféle bukósisak, védőfelszerelések (protektor, cross/motoros kabát, kesztyű).

user
Ügyfél

HB Motor Kft

notes
Kategória

Webáruház készítés

layer
Átadás Dátuma

2021.03.02.

HB Motor Projekt részletei

A HB Motor Kft azért keresett meg minket, mert a régi weboldala egy elavult Drupal rendszerre épült, melyen a szöveges tartalom átírása is nehézkes volt már. Mobiltelefonra egyáltalán nem volt optimalizálva, olvashatatlanul kicsik voltak a szövegek. Tulajdonképpen az asztali nézet volt lekicsinyítve.

Ezen kívül online vásárlásra sem volt felkészítve régi oldaluk, az árak frissítése is rendkívül bonyolult volt.

Beszélgetésünk alkalmával hamar körvonalazódott, hogy mennyi problémával szembesülnek nap mint nap, melyek kijavításával már önmagában is örömöt okoztunk volna ügyfelünknek.

Az új dizájnhoz egyedül a színvilág és a szöveges tartalom volt biztos, a felépítés, kinézet, képi elemek teljesen ránk lettek bízva.

Fontos kritérium volt a tömeges ár és készletmódosítás lehetősége, mivel egy egy beszerzés alkalmával kamionnyi áru érkezik.

Project Információk

A projekt közel 4 hét alatt készült el, a termékfotók egy részét profi fotóssal készíttettük el, majd a többi képet ajánlásainkat követve ügyfelünk maga fotózta le.

A webáruház elkészítése mellett az üzemeltetést is mi végezzük.

Minőséget Sugárzó Webáruház HB Motor Kft
Minőséget Sugárzó Webáruház HB Motor Kft

HB Motor régi weboldala

A kiindulási weboldal a 2000-es éveket tükrözi, elavult és nehézkes volt a kezelése, a rendelési felület nem működött, csak katalógusként funkciónált. Mobilon egyszerűen szörnyű volt, az asztali oldal töltött be, csak kicsiben.

A kihívás nem az volt, hogy jobb webáruházzal álljunk elő.

Mobilos megjelenés

100%

SEO optimalizálás

100%

Böngészési élmény

100%

HB Motor régi weboldala